Mora och pluggerieri XD

Jag var i Mora med Helin igår och vi hittade än massa fynd. Jag hittade en tröja där det står "Love your life" med svart Tjock text. Jag köpte såklart den tröjan för den var snygg och jätte mysig. Sen blev det väl nagellack vi köpte. Helin köpte svart, liam och sen minns jag inte hennes sista färg. Men jag köpte Mörkblå, ljus grön/blå och rosa färger. Men när det började närma sig kvällen gick vi till sibylla och köpte lite mat. Mums <3
Idag var det en suverän skoldag. Ingen Hkk och sen bara bild, svenska och matte. Liksom det enklaste. Men jag har också jobbat Engelska på morgonen så jag kom ikapp i planeringen så jag jobbade kanske 10 upgf.
Men just nu sitter jag och skriver det här på bloggen och läser teknik. Har ju prov på det nästa vecka på tisdag. Då har jag också Engelska.
Skor som Helin vela att jag skulle köpa XD
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA.
Men nu ska jag plugga. saionara

Pyssel

Igår tittade jag på filmen Thor. Men när den var slut var klockan bara halv 10. Så jag bestämde mig för att pyssla lite. Så jag bestämde att jag skulle gör Miku Hatsune's Headphone och Idag blev jag klar efter jätte mycket hårt arbete ( Knappast liksom ).
Ena Sidan av den :3
HELA :)
BLev väldigt nöjd för att bara använda en svart karong, lite lim och tejp.
Haha..

Sen mina gamla hörlurar som jag klippte bort sladden på ( DOm var ju trasiga ändå )
Ska snart gå bort till mamma och hämta idrottskläder och när jag kommer tillbaka hit så ska jag titta vidare på 
GDW.
Men nu måste jag gå.. Baaaai

RSS 2.0