Matryoshka Hoodie

Nu är jag klar med mitt lilla projekt. En matryoshka hoodie (från en vocaloid låt)
Gumi Megpoid (matryoshka)

Ja! Den lilla jackan har jag skapat :3 
I fredags åkte jag till IKEA samt Kupolen med pappa och farmor och då såg jag den röda jackan på herravdelningen >w< och jag bara tog den och den var perfekt owo
Den kostade mig 199 kr, helt klart värt det. Sen var min farmor underbar och betalade textilfärgen åt mig på panduro, en vit och en svart färg. Jag började redan i fredags att skissa på ansiktet... men failade massvis med gånger och dom få gångerna jag blev nöjd, var det svårt att välja EN. 
Men sen hittade jag ett ansikte som passade perfekt<3
Igår (lördag) bestämde jag mig att jag skulle börja måla.
Jag lånar en tröja pappa skulle slänga och så tog jag ett gammalt nattlinne jag haft i flera år och lade dom på golvet, sen lade jag på den röda jackan på dom och la den iordning. Jag sitter och fixar till papperet så den ligger tillräckligt bra på. Efter det börjar jag måla med de svarta färgen (Munnen och ögonen)
efter det så väntade jag tills färgen torkat, så jag gick och hämtade min middag (Korvstroganoff med makaroner). När jag ätit upp så var färgen tillräckligt torr så jag började fylla i tänderna med vit färg, och sen en vit cirkel vid ögonen. Det tog fan hundra år kändes det som, men jaja.. Jag gjorde dessutom dom svarta prickarna runt ögonen när jag märkte jag glömt bort det. 
Såhär såg den ut efter den vita färgen var i. Men den såg inte okej ut, så jag tog svart färg (efter att den vita torkat) och målade runt munnen, så det vita var innanför det svarta. 
Såhär såg det ut då, den såg lite ''galnare'' ut då, dom svarta prickarna runt mungiporna målade jag dit, men om ni ser någon mer fläck så var det en olyckshändelse, men ingen big deal. 
När den sidan var torr, testade jag den. 
(ursh)
Den sitter bra och färger passar bra in på jackan. Så jag bestämde mig för att göra andra sidan direkt. 
Problemet var att jag glömde tänka på en sak (skriver om det längre ner)
Påbörjat andra sidan.

När jag var klar med den sidan OCKSÅ, villa jag såklart testa ha den helt stängd (täckande för ansiktet också), men problemet var då, ena ansiktet jag ritat dit satt lite längre upp än den andra *sad face*. 
U see..
:C
*sad face*
Men jaja, man lär sig av sina misstag, dessutom var det så trångt när jag hade den helt stängd så kommer troligtvis aldrig ha det så, så jag tror ingen kommer tänka på det när dom väl ser den. :3
(ursh..)
Men jaja, Jag kommer cosplaya Gumi Matryoshka nu! Jag är fett glad för det!! <3
Behöver bara hitta en svart, volang kjol och så är jag klar!! <3

P.S Jag behövde stryka den så att jag kan tvätta jackan sen, bara ifall ni funderar på att göra samma sak ;3<3

Men ja, annars fick jag en jätte söt jacka av farmor också, en beige färgad jacka med små öron på huvan, URGULLIG!!! <3
 
Men jaja, nu ska jag packa, så ha det så bra nu! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0