Clannad -AMV-

Här är min AMV av anime serien Clannad :3

HUGE SPOILER VARNING! XD


Närcon Vinter here i come!

Im going to Närcon Vinter i Februari !! I julklapp så fick jag en underbar present av mamma och Gunnar :3 Jag var inte ett dugg förbered på den. Jag tar ett kuvert och mamma säger NEJ Öppna den andra först, om du öppnar den är det som att du skullefå ett Koppel och då skulle du ju lista ut att du skulle få en hund i det andra. Jag fattade ingenting men tar det andra kuvertet istället och öppnar det. Så fort jag ser att det är en biljett till Närcon Vinter så brister jag ut i gråt och mamma trodde hon köpt fel och att jag inte ville gå på Närcon Vinter. Men Gunnar ser att jag gråter av glädje men mamma började nästan att gråta. Jag längtar så förfärligt till Närcon Vinter. Tack Mamma och Gunnar <3 Jag kommer nog Cosplaya Megpoid Gumi, Megurine Luka och Kanske Hatsune Miku. Har inte bestämt vilka kläder jag ska ha. vet att jag kommer ha med mig Skoluniformen iallafall. Sen köpte jag en tröja i Mora och blått nagellack för Megurine Luka och Miku Hatsune. Sen fick jag en Filmkamera så jag kommer nog göra en till Cosplay Video med Daniella nere i Linköping :3 Just nu sitter jag ensam hos pappa och lyssnar på skit bakom mig medans jag väntar på att mamma ska ringa och säga om Gunnar kan hämta mig eller inte :P Men jaja.. Nu ska jag städa lite och lyssna på musik :3 Jag ska lägga upp en AMV här på bloggen som jag har gjort också ! :D Vänta lite mer på den ^^ <3

Mycket som vanligt?

Jaa.. Nu ska jag blogga lite om ''någonting''
Har inte hänt så mycket förutom att jag varit nere i Uppsala och hälsat på släkt. Sen när har jag varit på studiebesök på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik. 

Uppsala- Jag var i Uppsala förra helgen för att hälsa på släkten. Vi åkte runt och storhandlade (iallafall jag. Brände typ 700 kroner på saker till Julklappar och eget). Det var jätte kul att hälsa på dom bara det att kusinerna (Joel, Johannes och Joakim) var ju hela tiden i sina rum och spelade (säkert) LOL eller PS3. Jag fick testa spela Heavy Ran. Det spelet är väldigt svårt att spela för knapparna förvirrar mig. Men jag lärde mig efter ett litet tag. När jag och Farmor skulle hem på söndagen så blev tåget 40 minuter försenat så jag och Farmor fick lov att vänta på tåget. 

Skolgrejer- Lärarna har satt betyg nu, har fått reda på det mesta av dom. Massa D och E (troligtvis) och sen fick jag ett A i Bild, Detä r jag överlycklig över. Just nu i skolan är det Kreativa Veckan, då jag har valt Syslöjd för att börja på min Colorful x Melody klänning i versionen av Megurine Luka (vilken klänning som inte ens finns). Jag hoppas jga hinner klart innan jag slutar. Men troligtvis så kanske jag hinner med 2 Stycken. 

Rättvik- Jag och Teresia åkte till Stiernhööksgymnasiet i Rättvik för att vara Elever under tisdag-onsdag. Dom två första lektionerna var Kemi och på den andra lektionen av Kemi så gick vi istället till vårt rum och tog det lugnt för vi fattade NADA av vad läraren snackade om. Sen sista lektionen var en Engelska lektion. Det var nog den roligaste engelska lektionen någonsin. Två tjejer i klassen vi var med redovisade först om något arbete. Sen skrev en av tjejerna upp på tavlan (När läraren hade gått ut från klassrummet) '' How your parents made you?'' och sen började hon fråga oss hur barn blev till på engelska. Hon ritade upp alla delar på tavlan och även när Läraren kom så fortsatte det. Läraren skrattade lite och sen började han jobba med något på sin dator. När vi hade kommit fram till hur vi blev till så körde vi den där rit-leken man gjorde på dagis. Då när man är två lag som väljer ut en som ska rita på tavlan av det ordet som den personen får från Läraren. Det laget som gissar först får poäng. Vårt lag vann med 1 poäng tror jag. Det svåraste som jag skulle rita var en skola och en land sköldpada. Haha

Dagen därpå hade vi först Biologilektion som inte var så mycket biologi. Det var mer Betygsnack och grejs. Sen hade dom matte, men vi kunde redan det som dom höll på med så läraren sa att vi fick gå. (fick ändå jätte ont i huvudet under den lektionen). Sen sista lektionen var sällskapsdjur. Det var då några elever som gick upp och redovisade om olika gnagare. Det var nog den intressantaste lektionen av dom dagarna. 


Just nu- Just nu sitter jag och sorterar bilder och tittar på Lockie Leonard på datorn (Vi tittar på det på engelskan, vela se avsnitten som är efter bara för att jag inte tycker Lockie leonard är så bra xD )
Sen tänker jag på vad jag ska önska mig av pappa. Säkert dataspel och sånna saker. Kanske Harry Potter böckerna. 

Men jaja..
 
Nu ska jag återgå till mitt sorterande. Snart är det Jul. Så God Jul i förväg <3


Det är den här Klänningen jag håller på med på slöjden. Det gröna ska vara Lila och roseten ska vara Gul 
( Det är Luka megurines version )  men på bilden är det Miku Hatsunes

Rättvik

Jaha =)
Bestämde att jag skulle skriva lite mer igen :D
 
Imorgon har jag biologiprov och det är väl okej D:
Tror jag kan tillräckligt. Ska läsa lite mer efter jag skrivit det här och sen ska pappa förhöra mig på det >X
 
Men ja =)

Om bara en vecka ska jag och Tessie åka till Rättvik ( Stiernhööksgymnasiet) och vara elever för en dag (två dagar)

Det längtar jag tills =) Vi får gratis Frukost, Lunch och Middag + Kvällsfika 

;ww;
Sen får vi dela på ett dubbelrum och sova över :D

 
Haha :D

Yup 
Mer kan jag inte skriva nu tuvärr D:
Men HA DET BRA !

RSS 2.0